Close-encounter-withe-wolves-1-1500x630.

Hva med en helgetur til Bardufoss?

En finner faktisk hele 3 daglige avganger fra Oslo til Bardufoss med SAS. Bardufoss Hotell ligger i Bardufoss sentrum kun fem minutter fra flyplassen. Det er slik enkelt å ta seg en kort tur til Bardufoss og det er svært mye en kan oppleve her på sensommer og høst. Her er noen aktiviteter vi anbefaler. 

family hiking_310686.jpg

Sommer med familien

Det er en rekke spennende aktiviteter og attraksjoner for hele familien i Bardufoss, fra nydelige fjellturer, Norges nordligste dyrepark, kanopadling og hesteridning. Kom å opplev midnattsolen i nord!

029_WolfLodge-5514.jpg

Arktisk dyreliv i Bardufoss

I Bardufoss har du mulighet til å oppleve vårt rike dyreliv. Her finner du mulighet for elgsafari og nært med reinsdyr. Du kan også besøke Norges nordligste dyrepark, hvor du blant annet kan møte ulv, bjørn, jerv, elg, reinsdyr og moskus

senja_sommer.jpg

Opplev magiske Senja

Øya Senja blir av mange kalt Norge i miniatyr. Her finner en dramatiske fjell som stuper rett ned i havnet og idylliske skjærgårder, hvite strender og krystallklar sjø. Inne på øya finner du åser og bjørkeskog, små bygder og småbruk.  

Nordlys_aurora.jpg

NORDLYS

Nordlyset er naturens mest spektakulære lysshow. Det synes i hvert fall vi. Norge er et av verdens beste steder for å se dette magiske naturfenomenet,  og vi mottar av denne grunn reisende fra hele verden. Det latinske navnet for fenomenet er Aurora borealis.

Nordlyset kan oppstå hele året, men for at det skal være mulig å se må det være mørkt og helst klarvær. Vinteren er den beste tiden å oppleve nordlyset. Kommer du til Bardufoss for å oppleve nordlyset anbefaler vi at du besøker oss i perioden oktober til april.

midnattsol_midnight sun_122292371.jpg

MIDNATTSOL

Sommernettene i nord-Norge er helt spesielle. Hos oss kan du oppleve midnattsol fra 23 mai til 19 juli. En kan da ta en topptur i løpet av natta eller en kanskje en kanotur om en vil.

Vi som er over polar sirkelen opplever midnattsol da jordkloden roterer med en skrå akse i forhold til solen, slik at solstrålene vil treffe de nordlige delene av jordkloden uansett tid på døgnet i løpet av sommermånedene. På vinteren opplever det motsatte, da har vi mørketid og ser vi ikke solen i noen måneder.

Bardufoss Hotell Drift AS

 

NO 921 734 808 MVA Foretaksregisteret

+47 778 30 500

Torget 11, 
9326 Bardufoss