top of page
hesteridning_horseback riding.jpg

Besøk Bardufoss i høst!

Med hele 2-3 daglige avganger fra Oslo til Bardufoss med SAS er det enkelt å ta seg en tur til Nord-Norge. I Bardufoss området finner du nydelig nordnorsk natur og kjekke aktiviteter for hele familien. Her er noen av våre favoritt aktiviteter i høst sesongen. 

Fjellturer og gårturer blant vakre høstfarger

Vi har fantastiske fjellturer i området. Vi anbefaler vi deg en tur opp favorittfjellet vårt Istind. På sensommeren har endelig all snøen smeltet, og da er det flott med fotturer opp. Les mer her. 

Foretrekker du fotturer uten så mye stigning har flotte daler og en egen nasjonalpark å anbefale. Les mer her

Hundesledekjøring

Har du kjørt hundevogn / hundeslede før? Dette er definitivt en opplevelse som vi synes bør være din "bucketlist". Hundevognen trekkes av Alaska huskier. Hunderasen er tilpasset et kaldt klima, og har av denne grunn sommerferie på sommeren når dagene blir for varme, men når høsten starter kan en igjen bestille aktiviteten og kjenne på adrenalinet mens en suser av gårde. Litt hundekos følger også med. Les mer her. 

Hesteridning 

Ikke langt fra hotellet finner en Nasjonalt Senter for Nordlandshesten eller Lynghesten som denne ofte blir kalt. Hesterasen er en ekte (nord-)norsk hesterase og har du motet til å hive deg på hesteryggen så kan vi love deg en utrolig flott opplevelse ute i nord norsk natur. Rideturen blir tilpasset den enkeltes alder/erfaringsnivå, og er også en flott familieaktivitet. Les mer her

Polar Park

Uansett om en reiser med barn eller ikke, kan vi anbefale en tur til verdens nordligste dyrepark. En kan om en har tid og ønske bestille møte med ulv hvor en kan oppleve å få et ulvekyss eller to. Parken gir også mulighet til å lære mer om bjørn, jerv, ulv og gaupe i tillegg til Nordens hjortedyr som hjort, elg, reinsdyr og moskus.

Åpningstidene i parken er for tiden 10.00-15.00, men sjekk gjerne nettsiden til parken for oppdaterte tider. 

Se det magiske nordlyset 

Fra september av er det igjen såpass mørkt at en har mulighet til å se nordlyset i Bardufoss. Les mer om nordlyset her

Senja

Bardufoss ligger også kun 45 minutter fra eventyrøya Senja en tur. Husk å ta med kamera da øya har svært mange fotogene plasser. 

Et par ting til slutt: 

Bardufoss også ca. 2 timer fra både Narvik og Tromsø flyplass, så om en ønsker seg en lengre biltur i nord er vi også et fint stopp.

 

Ta gjerne en titt på resten av vår nettside for flere aktiviteter!

Hva er nytt på hotellet? 

  • Vi har renovert ca. 24 baderom

  • Vi har malt noen av rommene.

  • Vi har en ny suite og en ny juniorsuite 

  • Vi har byttet ut alle dører i bygget, samt montert nye dørlåser.

Følg oss på sosiale medier for mer informasjon om vårt nærområde: 

  • Facebook
  • Instagram
Polarbadet Badeland.png
bottom of page