top of page
Sami_reindyr_badufoss_low res_2.jpg

Møt arktiske dyr i Bardufoss

Besøk Polar Park

Det er gode muligheter for å vilt når en beveger seg i Bardufoss området. Ønsker en å sikre at en ser alle Nordens store rovdyr som bjørn, jerv, ulv og gaupe i tillegg til Nordens hjortedyr som hjort, elg, reinsdyr og moskus anbefaler vi en tur til Polar Park, ca. 45 min kjøring fra hotellet.  

 

Målet for parken er skape en norsk villmarksopplevelse i vakre nord norske omgivelser.  Polar Park er mer enn en tradisjonell dyrepark. De legger stor vekt på dyrevelferd og gir dyrene store områder for å skape en så naturlig som mulig situasjon for dyrene. Ved å ha store naturtro innhegninger får dyrene stimulert sine behov for aktivitet. Polar Park har blant annet tre søte bjørnunger født 2020. 

Polar Park tilbyr uforglemmelig møte med ulv. Her kan en til og med være heldig å få et ekte ulvekyss. Her er det begrensede plasser så vi anbefaler at du bestiller i god tid. Parken tilbyr også fotoguiding. Dette er et tilbud til (hobby) fotografer som ønsker å ta spesielle natur/dyrebilder av dyr i deres naturlige habitat. Fotoguiding må også bestilles i forkant av besøket.

Elgsafari og møte med reinsdyr

En finner også muligheten til å bestille guidet elgsafari i Bardufoss, hvor en blir tatt med på leting etter skogens konge. 

Ønsker en å møte og mate reinsdyr kan også besøke dem som driver reinsdrift i området. Her kan en også noen steder kjøre reinsdyrslede på vinterhalvåret. 

Følg oss på sosiale medier for mer informasjon om vårt nærområde: 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page