Bardufoss_familie_family_hiking_low res.

Ta med familien til Bardufoss i sommer

Bardufoss har en rekke aktiviteter og attraksjoner som passer for hele familien. En kan enkelt komme til Bardufoss med fly fra Oslo. SAS har 2-3 direkte flyavganger fra Oslo til Bardufoss hver dag. Bardufoss er også et ypperlig stopp på bilferien i Nord-Norge. 

Her er våre topp 6 sommer favoritter

Besøk til Norges nordligste dyrepark

Ca. 45 minutter kjøring fra hotellet finner du Norges nordligste dyrepark, Polar Park. Parken har Nordens store rovdyr som bjørn, jerv, ulv og gaupe i tillegg til Nordens hjortedyr som hjort, elg, reinsdyr og moskus.

Besøke en ekte hundegård

Kom å hils på ekte Alaska huskier. De er alltid klar for både tur og kos. For dem som vil kan en også oppleve å få kjøre et ekte hundespann, på sommer og høst gjøres dette med vogn. Hundekjøring tilbys i små grupper, og gjøres alltid på en kjekk og trygg måte. Merk at Alaska huskier ikke tåler høy varme, og dermed kan en ikke kjøre hund på varme sommerdager. 

Hesteridning

Hva med å oppleve det flotte nordnorske terrenget fra hesteryggen på en ekte Nordlandhest? Hestene hos Nasjonalt senter for Nordlandshest/Lynghest er trygge skolehester som er vant til ryttere i alle aldre og erfaringsnivå. Rideturen vil tilpasses etter erfaring. De som ønsker kan få leier.

Kanopadling

Utforsk Målselva med kano eller flåte. Off Track Experience tilbyr kanopadling for hele familien, og velger turmål etter forholdene. De vil sørge for at dere er trygge og komfortable, mens dere beveger dere nedover elva. På turen vil du oppleve nydelig utsikt  fjell og skog. 

Besøke vakre Senja

Norges nest største øy blir kalt Norge i miniatyr. Øya har både dramatiske fjell som stuper rett ned i havet og idylliske skjærgårder og strender. Øya har vakre turmuligheter, nydelige sandstrender, krystallklar sjø og verdens største troll. 

Spennende museum

Fossmotunet i Bardufoss er del av Midt-Troms Museum. Her kan man se gårdsbygninger fra de første bosettinger i Bardufoss område, som var folk som kom til flyttende fra Østerdalen og Gudbrandsdalen.

Følg oss på sosiale medier for mer informasjon om vårt nærområde: 

  • Facebook
  • Instagram

Bardufoss Hotell Drift AS

 

NO 921 734 808 MVA Foretaksregisteret

+47 778 30 500

Torget 11, 
9326 Bardufoss