top of page
Close-encounter-withe-wolves-1-1500x630.

Bilde av Polar Park / Thomas Eckhoff.

Bestill en helgetur til Bardufoss!

En finner faktisk hele 2 daglige avganger fra Oslo til Bardufoss med SAS. Bardufoss Hotell ligger i Bardufoss sentrum kun fem minutter fra flyplassen. Det er slik enkelt å ta seg en kort tur til Bardufoss og det er svært mye en kan oppleve her på sensommer og høst. Her er noen aktiviteter vi anbefaler. 

Ta turen opp Istind

Vi har fantastiske fjellturer i området. Besøker du oss på sensommer, anbefaler vi deg en tur opp favorittfjellet vårt Istind. På sensommeren har endelig all snøen smeltet, og da er det flott med fotturer opp. Les mer her. 

Foretrekker du fotturer uten så mye stigning har flotte daler og en egen nasjonalpark å anbefale. Les mer her

Laksefiske i Målselva

Er du glad i å fiske anbefaler vi deg å prøve lykken i Målselva. Elva er kjent for å være blant Norges beste elver for laksefiske. Det er nydelig natur langs elven, og Målselvfossen har faktisk blitt kåret til Norges nasjonalfoss.  Ønsker en å se (men ikke ikke røre) laksen kan en også finne laksesjå ved fossen, et vindu som gir det mulighet til å se laksen på  vei oppover elven. Les mer her

Hundesledekjøring

Har du kjørt hundevogn / hundeslede før? Dette er definitivt en opplevelse som vi synes bør være din "bucketlist". Hundevognen trekkes av Alaska huskier. Hunderasen er tilpasset et kaldt klima, og har av denne grunn sommerferie på sommeren når dagene blir for varme, men når høsten starter kan en igjen bestille aktiviteten og kjenne på adrenalinet mens en suser av gårde. Litt hundekos følger også med. Les mer her. 

Hesteridning hos nasjonalt Senter for Nordlandshesten / Lynghesten

Ikke langt fra hotellet finner en Nasjonalt Senter for Nordlandshesten eller Lynghesten som denne ofte blir kalt. Hesterasen er en ekte (nord-)norsk hesterase og har du motet til å hive deg på hesteryggen så kan vi love deg en utrolig flott opplevelse ute i nord norsk natur. Rideturen blir tilpasset den enkeltes alder/erfaringsnivå, og er også en flott familieaktivitet. Les mer her

Polar Park

Uansett om en reiser med barn eller ikke, kan vi anbefale en tur til verdens nordligste dyrepark. En kan om en har tid og ønske bestille møte med ulv hvor en kan oppleve å få et ulvekyss eller to. Parken gir også mulighet til å lære mer om bjørn, jerv, ulv og gaupe i tillegg til Nordens hjortedyr som hjort, elg, reinsdyr og moskus.

Et par ting til slutt:

  • Bardufoss også ca. 2 timer fra både Narvik og Tromsø flyplass, så om en ønsker seg en lengre biltur i nord er vi også et fint stopp.

  • Merk at fra september av er det igjen såpass mørkt at en har mulighet til å se nordlyset i Bardufoss. 

  • Bardufoss ligger også kun 45 minutter fra eventyrøya Senja. Absolutt også vært en tur. Husk å ta med kamera da øya har svært mange fotogene plasser. 

  • Ta gjerne en titt på resten av vår nettside for flere aktiviteter!

Følg oss på sosiale medier for mer informasjon om vårt nærområde: 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page