top of page

Om hotellet

Bardufoss Hotel har 57 hotellrom i kategori enkeltrom/dobbeltrom standard og superior, samt familierom og en stor suite.

 

Vi har tre ulike møterom med flott utsikt mot fjellene Istindene.

 

I underetasjen har vi en egen bar og restaurant som heter O Learys, Bardufoss. Her serveres også frokosten.  

 

I løpet av årene 2020 – 2023 har vi pusset opp mye av hotellet, bla. nye dører, ny heis, ny suite, de fleste baderom er oppgradert og hele underetasjen er totalrenovert til etableringen av O Learys Sportsbar og Restaurant – som åpnet i august 2022.

 

Vi har i 2023 installert egen selvinnsjekk for våre gjester. Dermed avviklet vi resepsjonsbaren, siden vi har en ny og flott bar i underetasjen. Gjester er fortsatt velkommen til å benytte lobbyarealet til drikke som kjøpes i underetasjen.

 

Vi har flotte treningsfasiliteter for våre gjester på Treningssenteret Feel – rett over gaten. De er tilgjengelig fra kl. 06-23 alle dager.

 

Parkering gjøres både foran, bak og på siden av bygget.

El Lading gjøres i gaten bak hotellet – Øvreveien 18 – leilighetsbygg. Der er en lader fra CircleK.

 

VI er opptatt av å bidra til et godt lokalmiljø og setter pris på at våre hotellgjester også har mulighet for å møte lokalbefolkning i vår restaurant og bar. Rett over gaten har vi også et populært samlingssted for god kaffe – Kaffemøya.

Hotellets historie

Da Norge skulle bygges opp igjen etter krigen, ba Oberst Ole Reistad familien Krogstad om å etablere hotell på Bardufoss. Et hotell var nødvendig da Bardufoss Flyplass på denne tiden ble utvidet, og den militære oppbyggingen i området også var stor. Hotellet brant i 1963 og ble bygget opp på nytt i funkisstil. 

 

Bardufoss Hotell har vært et familiedrevet hotell i alle tider, og i 2003 ble familien Kristin og Thorbjørn Nymo eiere av hotellet. Kristin er etterkommer av noen av de de første familiene som etablerte seg som fastboende i Bardufoss området på slutten av 1700 -tallet. Nybyggerne kom etter oppfordring fra Fogd Jens Holmboe som lokket med gratis jord og frodige forhold. 

 

Thorbjørn er fra kjøpmanns familie i Bergen og har drevet ulike bedrifter fra ung alder, samt deltatt i samfunnsutvikling både som en utvikler og som aktiv i politikken (både i Målselv og Oslo). Ekteparet møttes i Oslo, hvor Kristin bodde, og sammen besluttet de å flytte nordover til Bardufoss regionen, for å drive hotell og eiendomsutvikling.

Kristin og Thorbjørn pendler i dag mellom Bardufoss, Arendal, Oslo og Genova/Italia og er fortsatt tett på oppfølging av hotelldriften.

 

Hotellet ledes i dag av Thorbjørn Nymo. 

bottom of page