top of page
Untitled design (7).png

Besøk Nord-Norge i sommer!

Vurderer du tur til Nord-Norge i sommer? Vi ønsker vi deg hjertelig velkommen til å oppleve midnattssolen Bardufoss og muligheten til en rekke aktiviteter for hele familien! Det er hele 3 direkte flyavganger fra Oslo til Bardufoss hver dag. Bardufoss er også et ypperlig stopp på bilferien i Nord-Norge.

 

Bardufoss har en rekke aktiviteter og attraksjoner som passer for hele familien. Fra Bardufoss kan du gå på nydelige fjellturer på eventyrøya Senja, oppleve arktiske dyr på nært hold i verdens nordligste dyrepark, gå på tur i Øvre Dividal nasjonalpark, fiske i en av Norges beste elver for laksefiske og mer. 

Her er våre favoritt aktiviteter om sommeren: 

Besøk til Norges nordligste dyrepark

Ca. 45 minutter kjøring fra hotellet finner du Norges nordligste dyrepark, Polar Park. Parken har Nordens store rovdyr som bjørn, jerv, ulv og gaupe i tillegg til Nordens hjortedyr som hjort, elg, reinsdyr og moskus.

Besøke en ekte hundegård

Kom å hils på ekte Alaska huskier. De er alltid klar for både tur og kos. For dem som vil kan en også oppleve å få kjøre et ekte hundespann, på sommer og høst gjøres dette med vogn. Hundekjøring tilbys i små grupper, og gjøres alltid på en kjekk og trygg måte. Merk at Alaska huskier ikke tåler høy varme, og dermed kan en ikke kjøre hund på varme sommerdager. 

Hesteridning

Hva med å oppleve det flotte nordnorske terrenget fra hesteryggen på en ekte Nordlandhest? Hestene hos Nasjonalt senter for Nordlandshest/Lynghest er trygge skolehester som er vant til ryttere i alle aldre og erfaringsnivå. Rideturen vil tilpasses etter erfaring. De som ønsker kan få leier.

Kanopadling

Utforsk Målselva med kano eller flåte. Off Track Experience tilbyr kanopadling for hele familien, og velger turmål etter forholdene. De vil sørge for at dere er trygge og komfortable, mens dere beveger dere nedover elva. På turen vil du oppleve nydelig utsikt  fjell og skog. 

Besøke vakre Senja

Norges nest største øy blir kalt Norge i miniatyr. Øya har både dramatiske fjell som stuper rett ned i havet og idylliske skjærgårder og strender. Øya har vakre turmuligheter, nydelige sandstrender, krystallklar sjø og verdens største troll. 

Flott gåtur fra foss til foss 

Gå fra Foss til Foss. Start ved Bardufossen og man endre opp ved Målselvfossen. Ved Målselvfossen kan man se laksen på sin vandring oppover i elven for å gyte. Det slippes daglig inn laks i et laksesjå som alle kan se.

Spennende museum

Fossmotunet i Bardufoss er del av Midt-Troms Museum. Her kan man se gårdsbygninger fra de første bosettinger i Bardufoss område, som var folk som kom til flyttende fra Østerdalen og Gudbrandsdalen. Her kan man også oppleve Operastjernen Åse Nordmo Løvberg sin historie, da hun har fått sin egen statue og eget dekorerte rom i ett av husene.

Fjelltur opp Istind

Bestig fjellet Istid (1470 m.o.h). Du ser fjellet fra hotellet. Gå gjerne opp på kvelden og stå på toppene ved midnatt og nyt midnattssolen.

Dividalen Nasjonalpark 

Besøk Dividalen Nasjonalpark med Finnbruene, jettegryter og Øvre Divifoss. Det er en nydelig gåtur til Dividalshytta også. En kan både ta en dagstur eller overnatte. 

Golf i midnattsolen

Spiller du golf? Hva med å spille golf på Midt Troms Golfklubb i midnattssolen? 

Besøk Rostadalen

Besøk Rostadalen, med idylliske Rostavannet, og dagstur eller overnatting til Rostadalshyttene.

Polarbadet 

Besøke Polarbadet Badeland, Les mer her: www.polarbadet.no

Følg oss på sosiale medier for mer informasjon om vårt nærområde: 

  • Facebook
  • Instagram
Polarbadet Badeland.png
bottom of page