Vår resturant og bar 

Vi ønsker å by på mat opplevelser med gode råvarer av høy kvalitet som den flotte regionen vår kan tilby.

 

Hotellets restaurant er i dag ikke åpen hver dag, men er åpen ved spesielle anledninger og kan bestilles.  Vi har imidlertid alliert oss med ulike samarbeidspartnere som leverer mat av høy kvalitet, som enten kan bestilles til hotellet og nytes i våre arealer, eller som man kan nyte i deres lokaler.  Vi gir mulighet til å forhåndsbestilles spesifikke retter på vår nettsiden. Levering vil skje etter ønske.

Vi har en lobbybar med alle rettigheter. Det er mulighet til å forhåndsbestille fra baren til rommet slik at det står klart når en ankommer.

 

Handle mat selv i Bardufoss? 

Vi anbefaler å handle, nydelig reinkjøtt fra ustresset rein. Hjertinn Rein har eget slakteri, og dermed meget kortreiset produkter. De ligger kun 3 km fra Bardufoss Sentrum. 

 

Målselv mat tilbyr lam og svin fra dyr som går fritt og har et godt liv. De har også kortreise grønnsaker. Se detaljer på deres 

https://www.facebook.com/malselvmat/

 

Kortreiste grønnsaker:

Hente selv i grønnsaksbua på Minde. Se facebook for nærmere beskrivelse: «Grønnaskbua i Mindekrysset»

Kortreiste jordbær: kvalitetsbær fra Nord som må forhåndsbestilles; Se på facebook: «Jordbærguttan»

 

Kortreiste grønnsaker fra gården Brannskogsand som ligger rett under Målselv Fjellandsby. Thorleif og Gunnhild leverer topp kvalitet og alt er uspøytet.