top of page

Bardufoss-regionen

 

Bardufoss

Bardufoss  består at tre tettsteder: Andslimoen, Andselv og Heggelia, og har ca. 4000 innbyggere. Bardufoss har egen flyplass, og har daglige ankomst/avganger fra Gardemoen Flyplass (Oslo) med SAS. Turen mellom Bardufoss og Oslo tar 1 time og 50 minutter. 

Bardufoss ligger også midt mellom Tromsø og Narvik, det tar ca. 2 timer å kjøre til disse flyplassene. Arctic Route, tilbyr bussturer mellom blant annet Narvik og Tromsø på vinterstid, hvor de også stopper ved Bardufoss Hotell. 

Hotellets nærområde

Bardufoss Hotell ligger i Bardufoss sentrum. I hotellets bygning finner du Husfliden Målselv som blant annet selger lokalt håndverk som Målselvsokk, - lue, - pledd, - åkle og -genser, samt den populære kokeboken Målselvmat. Øvrige produkter som selges er gaver, bruksting, suvenirer, skinn og garn. Les mer her. 

Rett over gaten for hotellet finner du Kaffemøya, en koselig kaffebar som i tillegg til riktig god kaffe, smørbrød og kaker gir mulighet til å se utstillinger fra lokale kunstnere.

Er du på jakt etter gaver, interiør, og klær anbefaler vi butikken Pynt, som ligger rett over gaten. Har du behov for sko, vesker, fotpleie, ligger Eurosko Bardufoss rett over gaten.

 

Treningssenteret Feel24 som ligger rett over gaten. Her har de også egen smoothiebar og salg treningstøy. Hotellet har kort som kan lånes for kr 50,- for å få tilgang til senteret fra kl. 06 – 23 hver dag. 

Er du sulten på pizza anbefales Pizzakjelleren Bardufoss, kun 150 m fra hotellet. Er du i humør for asiatisk mat anbefaler vi  Madam Jin, kun 100 m fra hotellet. 

 

I tillegg er er det kort gangavstand til Vinmonopol, Coop Extra, Rema, Møbelbutikk, Fargehandel, politi, nav, Brillebutikker/optikere, frisører og jakt-fiskebutikk.

Forsvaret i Bardufoss

Både den norske hæren og det norske luftforsvaret er lokalisert i Bardufoss regionen. I tillegg har alliert treningssenter og den britiske basen Clockwork vært lokalisert i Bardufoss i 50 år.

Målselv Nasjonalparkkommune

Bardufoss er regionsenter i Målselv kommune, i Troms fylke. Kommunen strekker seg fra svenskegrensen til kysten. Målselv kommune er en nasjonalparkkommune, dette er definert som en kommune som har områder som er vernet som nasjonalpark. Kommunen skal aktivt legge til rette for besøkende som vil oppleve nasjonalparkene og områdene rundt, samtidig som natur- og verneverdier blir tatt vare på.

Nasjonalparken i Målselv kommune er Øvre Dividalen Nasjonal park. Du finner mer informasjon om parken her. 

Følg oss på sosiale medier for mer informasjon om vårt nærområde: 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page