top of page
Bardufoss logo white.png
O'Learys_logo_White.png

Vi ansetter!

 Vi ser etter personer til ulike hel- og deltidsstillinger på vårt team på Bardufoss Hotell og vår O’Learys restaurant and Bar

Vi kan tilby en arbeidsplass med høy fart og spennende arbeidsoppgaver. Du vil få mulighet til å utvikle deg og lære underveis. Våre ansatte er vår viktigste ressurs og ansikt utad!

HIRE FOR ATTITUDE, TRAIN FOR SKILLS.jpg

HIRE FOR ATTITUDE, TRAIN FOR SKILLS

Hva ser vi etter? 

Vi ser etter deg som liker å yte service, snakke med gjester og være en god kollega. Din innstilling til livet og jobben er viktigere enn formell utdannelse. Vi gir opplæring til alle som begynner hos oss via O´Learys sitt eget opplæringssystem og hotellet.

 

Alle våre stillinger er varierte og krever at man er fleksible og tåler et høyt tempo til tider.

Hvordan er det å jobbe hos oss? 

LEDIGE STILLINGER

12.jpg

I øyeblikket har vi ingen ledige stillinger.

Mer om Bardufoss

Bardufoss Hotel ligger midt i Bardufoss sentrum og har også en egen restaurant og sportspub; O Learys, i 1. Etasjen som åpnet i 2022. Hotellet er et levende samfunn med mye som skjer hele året. Bardufoss by har svært gode tilbud innen idrett og et rikt kulturliv.

 

Er du rett for stillingen og ønsker å flytte til Bardufoss, kan vi være behjelpelig med å skaffe bosted og/eller opplysninger om området.


For å søke send CV og kort søknad til Thorbjørn Nymo thorbjorn@ktngruppen.no. Har du spørsmål kan du ta kontakt på e-post eller telefon +47 95137470

bottom of page