Sami_reindyr_badufoss_low res_2.jpg

Besøk en samisk leir

Bardufoss området gir deg muligheten til å besøke en samisk leir. Her kan du både få mulighet til å lære mer om reinsdyrdrift, samisk kultur og historie med Aurora Husky Tours. 

Få mulighet til å besøke Oskal familien og deres reindyr, ved Aurora Husky Camp i Målselv. Oskal familien er en samisk familie som på mange måter lever akkurat slik forfedrene deres gjorde. De driver reinsdyr drift og arbeider aktivt for å holde på tradisjonene. La dem presentere samisk historie, sin kultur og levemåte. 

Reinsdyrdrift 

Reinsdyr tilhører hjortefamilien, og er spesielt tilpasset livet høyt til fjell og langt nord. Den er dermed meget hardfør. Vi deler ofte mellom villrein og tamrein.  Reindrift i Norge har sitt opphav hos den samiske befolkningen, i dag driver ca. 3000 med reinsdrift her til lands, hvor flertallet er i Finnmark, Troms, Nordland, Trøndelag, Møre og Romsdal og Hedmark. 

Inkludert: 

Et varmt måltid

Sesong:

Fra 15. november til mai. 

Velg mellom oppmøte kl. 11.00 eller 19.00 

Pris:

NOK 1495 NOK per person

Du kan bestille aktiviteten når du bestiller hotellrom hos oss ved å legge til aktiviteten med ønsket dato, tidspunkt og antall personer til din bestilling. 

Fin din vei