top of page
Close-encounter-withe-wolves-1-1500x630.

Bilde av Polar Park / Thomas Eckhoff.

Polar park

Polar Park er hjem til Nordens store rovdyr som bjørn, jerv, ulv og gaupe i tillegg til Nordens hjortedyr som hjort, elg, reinsdyr og moskus.

Parken ligger ca. 45 minutter kjøring fra hotellet. I tillegg til vanlig inngang til parken tilbyr de rovdyrguiding, fotoguiding, og besøk hos ulvene. Målet for parken er skape en norsk villmarksopplevelse i vakre nord norske omgivelser.  

 

Polar Park åpnet i 1994 og er mer enn en tradisjonell dyrepark. De legger stor vekt på dyrevelferd og gir dyrene store områder for å skape en så naturlig som mulig situasjon for dyrene. Ved å ha store naturtro innhegninger får dyrene stimulert sine behov for aktivitet. Parken er 1100 mål fordelt på bare 12 innhegninger og har slik verdens største areal per dyr. Parken er åpent nesten hver dag, året rundt. 

Det ligger en koselig restaurant ved inngangen til parken. 

 

Polar Park Wildlife Foundation er opprettet med det formål å styrke og forbedre velferden til dyrene i Polar Park. Et annet viktig formål er ivaretakelsen av det biologiske mangfoldet i Nord Norge og også i verden. 


Fin din vei
bottom of page