Hotellets historie

COVID-19 kunngjøring

På grunn av dagens Coronasituasjon og nye restriksjoner har vi den siste tiden måttet redusere driften, og har som et resultat av dette begrenset åpningstidene i resepsjonen.


Resepsjonen vil kun være bemannet fra 08:00 til 16:00 hver dag. Sjekker du inn utenfor dette tidspunktet, så går det også helt fint. Vi avtaler på forhånd.

Frokost vil bli servert som tallerken. 1 av 2 alternativer kan velges.

Vi ligger plassert midt i Bardufoss Sentrum rett ved siden av E6 og Bardufoss Flyplass. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å bo hos oss. Vi følger Helsedirektoratets anbefalinger for å minimere risikoen for at våre gjester eller ansatte blir syke som følge av COVID 19.

For at vi skal kunne ha åpent hver dag, så vil det ikke være normal bemanning på hotellet. Dette betyr at avhengig av når du sjekker inn vil det ikke nødvendigvis være noen på hotellet for å møte deg.  Du vil få mer informasjon om hvordan innsjekkingen fungerer ved bestilling. Du er som gjest velkommen til å ringe hotellet når som helst og vi vil stille opp etter behov.  Vi er like i nærheten. Våre strenge HMS rutiner sørger for et at alle være gjester vil ha et sikkert opphold.

På grunn av COVID 19 og situasjonen den har skapt for reiselivsbransjen har vi den siste tiden måttet redusere driften. Som et resultat av dette har vi stengt kjøkkenet og har derfor ikke frokostservering som normalt. Vi trekker så klart fra frokosten på din ordre slik at du ikke betaler for dette. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til blant annet matbutikk og restauranter, så det skal være mulig å anskaffe alle måltider selv om vi holder kjøkkenet vårt stengt. Vi beklager ulempene dette medfører og håper på forståelse!

Hotellet vil være stengt i perioden 18. desember til 4. januar. 

Vårt mål de siste årene har vært å øke kapasiteten til hotellet, samt total renovere eksisterende bygg. Hotellrommene og de fleste baderommene er oppgradert de siste årene, og vi har den siste tiden fått ny heis og nye dører i bygget. Covid-19 pandemien har imidlertid satt en stoppe for utbyggingen en stund. Vårt fokus er nå å gjøre hotellet om til et koselig Boutique hotell, hvor gjestene selv kan sjekke inn, og få levert mat og tjenester fra lokale kvalitets leverandører.  

 

Vi har plukket ut et utvalg av leverandører av gode kvalitetsopplevelser som du kan bestille på vår nettside. Aktiviteter du kan bestille vil variere ut fra årstidene. Vi har også lagt til en del tips til steder du kan besøke på egen hånd.

 

Vi håper at du vil få et flott opphold på Bardufoss Hotell, og si gjerne fra til oss dersom det er ris eller ros.

 

Med vennlig hilsen

Kristin og Thorbjørn Nymo – eiere

Marius Solheim Nilsen – daglig leder

Hotellets historie

Da Norge skulle bygges opp igjen etter krigen, ba Oberst Ole Reistad familien Krogstad om å etablere hotell på Bardufoss. Et hotell var nødvendig da Bardufoss Flyplass på denne tiden ble utvidet, og den militære oppbyggingen i området også var stor. Hotellet brant i 1963 og ble bygget opp på nytt i funkisstil. 

 

Bardufoss Hotell har vært et familiedrevet hotell i alle tider, og i 2003 ble familien Kristin og Thorbjørn Nymo eiere av hotellet. Kristin er etterkommer av noen av de de første familiene som etablerte seg som fastboende i Bardufoss området på slutten av 1700 -tallet. Nybyggerne kom etter oppfordring fra Fogd Jens Holmboe som lokket med gratis jord og frodige forhold. 

 

Thorbjørn er fra kjøpmanns familie i Bergen og har drevet ulike bedrifter fra ung alder, samt deltatt i samfunnsutvikling både som en utvikler og som aktiv i politikken (både i Målselv og Oslo). Ekteparet møttes i Oslo, hvor Kristin bodde, og sammen besluttet de å flytte nordover til Bardufoss regionen, for å drive hotell og eiendomsutvikling.

 

Hotellet ledes i dag av Marius S. Nilsen som har kommet tilbake til sine røtter i Bardufoss området etter endt utdannelse i Tromsø. 

 

 

Bardufoss Hotell Drift AS

 

NO 921 734 808 MVA Foretaksregisteret

+47 778 30 500

Torget 11, 
9326 Bardufoss