top of page

Velkommen til oss!

Åpningstider i resepsjonen:

Mandag – søndag: 07:00 til 23:00

 

Det går også helt fint å sjekke inn utenfor dette tidspunktet. Ønsker du å komme i kontakt med oss utenfor åpningstiden, ring oss på vakttelefonnummeret som er tilgjengelig på resepsjonsdisken.

.

Betaling av oppholdet gjøres i åpningstiden. Om du forlater hotellet utenfor åpningstiden og ikke har betalt for oppholdet tar du kontakt med oss på telefon eller e-post.

 

Frokost – åpningstider:

Man-fre 07:00-09:15
Lør-søn 07:30-10:00

Kjære besøkende, 

Vi ligger plassert midt i Bardufoss Sentrum rett ved siden av E6 og Bardufoss Flyplass. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å bo hos oss. Vi følger Helsedirektoratets anbefalinger for å minimere risikoen for at våre gjester eller ansatte blir syke som følge av COVID 19.

Du vil få mer informasjon om hvordan innsjekkingen fungerer ved bestilling. Du er som gjest velkommen til å ringe hotellet når som helst og vi vil stille opp etter behov.  Våre strenge HMS rutiner sørger for et at alle være gjester vil ha et sikkert opphold.

Vårt mål de siste årene har vært å øke kapasiteten til hotellet, samt totalrenovere eksisterende bygg. Hotellrommene og de fleste baderommene er oppgradert de siste årene, og vi har den siste tiden fått ny heis og nye dører i bygget. Vårt fokus er nå å gjøre hotellet om til et koselig Boutique hotell, hvor gjestene selv kan sjekke inn, og få levert mat og tjenester fra lokale kvalitets leverandører.  

I perioden 01.04.2022 - 01.06.2022 vil de foregå oppussing i hotellets underetasje. Vi er i full gang med å bygge våre nye resturant. Noe støy vil derfor måtte beregnes mellom kl. 09.00.15.30. Vi beklager de ulempene dette måtte medføre. 

 

Vi har plukket ut et utvalg av leverandører av gode kvalitetsopplevelser som du kan bestille på vår nettside. Tilgjengelig aktiviteter variere ut fra årstidene. Vi har også lagt til en del tips til steder du kan besøke på egen hånd.

 

Vi håper at du vil få et flott opphold på Bardufoss Hotell, og si gjerne fra til oss dersom det er ris eller ros.

 

Med vennlig hilsen

Kristin og Thorbjørn Nymo – eiere

Marius Solheim Nilsen – daglig leder

bottom of page